למה לא להתייאש מחדר מקלחת צר מאוד

חדר המקלחת הצרה מאודחדר המקלחת שלנו ארוך וצר והיה צורך להשקיע מאמץ על מנת לעצב אותו שיעמוד בציפיות: מצד אחד מקלחת סגורה, שאפשר להשתולל בה עם המים. מצד שני – כיור, שאפשר יהיה לרחוץ פנים ולצחצח שיניים, ולהניח עליו את כלי הצחצוח והגילוח. ומתחת לכיור – ארון, שאפשר יהיה לאחסן בו נייר טואלט, מגבות, סבון וכד’. המעצבת שלחה את המפרט של החדר אל הנגרים ואלה חזרו עם הצעה לארון מגירות (שתי מגירות, טריקה שקטה כמובן) בעלויות אסטרונומיות של 2,300 ש”ח ומעלה – לא כולל כיור, מראה וברז.

אז הלכנו לאיקאה לראות מה יש להם להציע. מצאנו שם ארונית מתאימה בגודל, עם דלת אחת נפתחת, מה שמקשה על הוצאה יום-יומית של דברים, וכיור ללא שוליים, מה שלא מאפשר הנחת כלי צחצוח וגילוח. המוכרים האדיבים הסבירו לנו שבגודל הזה – זה מה יש. המחיר אגב, כ- 300 ש”ח לארון בלבד. אז חזרנו שוב לנגרים ושאלנו למה המחיר שלהם מרקיע שחקים, והבנו שבעצם אין להם חשק להתעסק עם ארון למקום כל כך צפוף.

בעיתונים של סוף השבוע ראיתי ים של ארונות אמבטיה, כולל כיור ןמראה, במחירים ממש סבירים של כאלף ש”ח. ביום ראשון בבוקר צעדנו ל”פרפקט ליין” לראות שם את הארונות. מצאנו ארונית שמתאימה בגודל, ואפילו וידאנו את זה עם המעצבת שלנו. ארון וכיור ומראה עלו 1130 ש”ח. הזמנו במקום גם לאמבטיה וגם למקלחת. הללויה!

כשהגיע “תור” הארונות התקשרנו למספר הטלפון שקבלנו בזמן ההזמנה והם תאמו לנו מועד. הם הגיעו בזמן. התקינו את הארון באמבטיה, ללא בעיות, כולל כיור ומראה. מעולה! את הארון במקלחת לא התקינו והודיעו לשיפוצניק שאין להם מקום ושהוא צריך לפרק את הקרמיקה. השיפוצניק, איש תמים וישר, ענה למתקין שישאיר את הארון והוא ירכיב אותו לאחר שיוריד את הקרמיקה ושחרר אותו לדרכו. כשפתח השיפוצניק את הארגז גילה שהארון שבור. הוא התקשר למרכיב וזה ענה לו שהוא השאיר ארון שלם והוא לא אחראי.

השיפוצניק התקשר אלי לעדכן אותי. אז בדקתי באינטרנט וגיליתי שזו התלונה הכי שגרתית לגבי פרפקט ליין – שהארונות מגיעים שבורים. על הבוקר התקשרו אלי מהשרות של פרפקט ליין ומיכל הסבירה לי בקול כעוס, שהמתקין הודיע להם שהשיפוצניק שלנו שבר את הארון. כשהצלחתי להשחיל מילה הסברתי למיכל שהשיפוצניק שלי אדם מאוד ישר ואם הוא אומר שהארון היה שבור כשפתח את הקרטון, אז אין לי ספק שכך הוא, ובכלל, ראיתי באינטרנט שארונות שבורים היא המחלה של חברת פרפקט ליין ואם הם מחליטים שלא להחליף את הארון זה בסדר אני אספוג את המחיר.

ארון בחדר מקלחתטון הדיבור השתנה במהירות ומיכל בקשה ממני לצלם את הקרטון עצמו כדי שניתן יהיה להחליט אם הארון נפל מידיו של השיפוצניק או בעת ההעמסה והפריקה. כך עשיתי ולאחר יום הודיעה לי מיכל שהוחלט להחליף לי את הארון. שוב קבענו התקנה והמתקין הגיע בזמן. הוא מדד את המקום העמיד את הארון על ארגז הכלים שלו והסביר לי שבגלל שהמשקוף מאוד עמוק (על חברת פנדור ומשקופיה בפוסט נפרד) המגירות לא יפתחו ואני צריכה ללכת לחנות ולהחליף את הארון לארון יותר קטן – 50 ס”מ.

הלכנו לחנות וראינו את הארוניות הקטנות יותר – ללא מגירות עם דלת אחת, אבל כיור עם שוליים רחבים. החליפו לנו את הארון ואפילו זיכו אותנו על ההפרש. שוב תאמנו התקנה והארון עם הכיור והמראה שוכנים לתפארה בחדר המקלחת שלנו. הללויה!

מקץ ארבע שנים: הארון, הכיור והמראה שוכנים לבטח בביתנו ונמצאים בשימוש יום-יומי. כל הכבוד “פרפקט ליין!”

סייפא: ” “אם אתה אומר את האמת אתה לא צריך לזכור שום דבר.” מארק טווין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Are you human ? האם אתה בן אדם *